(0472) 501-331

м. Черкаси, вул. Смілянська, 173/1

Ефективні рішення для ваших продуктів!
color line
На русскомru|Engishen|Подати запит на постачання продукції

Сторінка технолога

Компанія BBF надає швидкий і надійний технологічний сервіс, забезпечуючи замовників оптимальною якістю рішень з числа стандартних і під замовлення в сфері відпрацювання технології, впровадження нових концепцій та ідей.

 

Емульгатори, що входять до складу Бейк-гелів знижують міжфазне натягнення як між маслом та водою, так й між водою та повітрям, забезпечуючи повне емульгування усіх компонентів, що входять до рецептури, укріплюючи та стабілізуючи структуру бульбашок повітря в тісті. Стабілізація бульбашок повітря сприяє кращій аерації тіста та збільшенню об’єму випечених виробів. Емульгування сприяє оптимальному розподілу усіх інгредієнтів, що призводить до однорідності структури бісквітного тіста. Це в свою чергу призводить до виробітки готового продукту з однорідною структурою м’якішу та гладенької рівної поверхні.


Гелі для збивання збільшують об’єм продукції та знижують собівартість виробництва.


Виробництво легких та повітряних бісквітних виробів та кексів стабільної якості гарантовано з використанням емульгаторів для збивання «Бейк-гель» 01/02.

 

Додавання Бейк-гелю в кількості 1-2% від ваги тіста дозволяє:


Бейк-гелі ідеально підходять для виробників, котрі шукають шляхи зниження виробничих затрат з одночасним покращенням якості готових виробів.


На виході підприємство отримує бісквітний виріб відмінної якості, з тонкою текстурою та максимальним об’ємом завдяки емульгаторам, які стабілізують аеровану пінообразну консистенцію бісквітного тіста в процесі його збивання.

 

Завдяки своїй високій функціональності, емульгатори в складі гелів, сприяють отриманню максимального ефекту навіть при відносно невисокому дозуванні.

 

Гелі зберігають свою функціональність при кімнатній температурі протягом 12 місяців, таким чином, відсутня потреба в створені спеціальних умов для зберігання в охолодженому приміщені.



Ефективність емульгаторів в бісквітних виробах:


Конкурентна перевага


«Бейк-гель» при збиванні Конкурент при збиванні
Бейк-гель при збиванні НМЖК при збиванні
Підйом 340 мл Підйом 250 мл
«Бейк-гель» після випікання Конкурент після випікання
Бейк-гель після випікання НМЖК після випікання
Підйом 410 мл Підйом 330 мл
color line
inFlame logo

Розроблено в студії дизайну «inFlame»
Працює на HostCMS