(0472) 501-331

м. Черкаси, вул. Смілянська, 173/1

Ефективні рішення для ваших продуктів!
color line
На русскомru|Engishen|Подати запит на постачання продукції

Розрахунок інгрідієнтів

Рекомендоване дозування «Бейк-гелів» для кондитерських виробів:


Найменування виробуРекомендоване дозування на 1 тону тіста, %
Бісквіти 0,5 — 1,0
Рулети 0,5 — 0,7
Маффіни, кекси 1,0 — 2,0
Пряники, печиво 0,1 — 0,2

 

Компанія БФФ пропонує свої перевірені рецептури, а також адаптування рецептури клієнта з використанням Бейк гелю.

color line
inFlame logo

Розроблено в студії дизайну «inFlame»
Працює на HostCMS